Ansök om tillgodoräknande gy, studerandens blankett (Erkännande av kunnande)

Uppdaterad: 28.3.2023

Filer

ClosedHur läser man in blanketten i Primus?

Spara blankettfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan Blanketteditorn och välj Bearbeta blankett / Läs in blankett upptill i menyn. Öppna filen du sparade. Spara filen i Blanketteditorn genom att klicka på sparasymbolen eller gå via menyn Funktioner / Spara registerkort. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Med den här blanketten kan studeranden ansöka om tillgodoräknande av studier. Studerandena kan också använda blanketten för att komplettera en tidigare anhållan som hen gjort, ända tills att läraren har behandlat anhållan.

Ni kan bearbeta blankettmallen i Primus Blanketteditor efter eget tycke. Grupphandledaren och den lärare som angetts som handläggare ser anhållan om tillgodoräknandet i sin Wilma.