Tillgodoräknande gy - profil (Erkännande av kunnande)

Uppdaterad: 12.4.2023

ClosedHur läsa in blanketten i Primus?

Spara blankettfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan Blanketteditorn och välj Bearbeta blankett / Läs in blankett upptill i menyn. Öppna filen du sparade. Spara filen i Blanketteditorn genom att klicka på sparasymbolen eller gå via menyn Funktioner / Spara registerkort. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Information om tillgodoräknande kan visas för lärare, studerande och vårdnadshavare i Wilma med hjälp den här profilblanketten. Blanketten används alltså inte för att registrera uppgifter utan endast för att visa de uppgifter som fyllts i på anhållan om tillgodoräknande och på behandlingsblanketten.

Innan man kan börja använda blanketten i Wilma ska man ta i bruk funktionen för erkännande av kunnande, se anvisningen Erkännande av kunnande i gymnasier. Gör alltså inställningarna först och återkom sedan till den här blanketten.