Studentskrivningarnas utgångspoäng (Studerande)

ClosedHur läsa in blanketten i Primus?

Spara blankettfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan Blanketteditorn och välj Bearbeta blankett / Läs in blankett upptill i menyn. Öppna filen du sparade. Spara filen i Blanketteditorn genom att klicka på sparasymbolen eller gå via menyn Funktioner / Spara registerkort. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Med denna blankett kan ämneslärare anteckna studentskrivningarnas utgångspoäng.

Obs! Uppgifterna blir synliga på studerandens skrivningsresultatsblankett direkt efter att de sparats. Om du vill publicera alla examinanders utgångspoäng samtidigt ska du se till att de blanketter och utskrifter som innehåller en studentskrivningstabell inte är synliga i Wilma förrän alla utgångspoäng antecknats. När alla examinanders poäng antecknats kan du på nytt göra blanketterna och utskrifterna synliga i Wilma.