Kontroll av studentexamensanmälan (Studerande)

ClosedHur läsa in blanketten i Primus?

Spara blankettfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan Blanketteditorn och välj Bearbeta blankett / Läs in blankett upptill i menyn. Öppna filen du sparade. Spara filen i Blanketteditorn genom att klicka på sparasymbolen eller gå via menyn Funktioner / Spara registerkort. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Med hjälp av den här blanketten kan studiehandledaren, skolsekreteraren eller någon annan som är ansvarig för studentskrivningarna kontrollera studerandenas anmälningar till studentexamen. Efter att du kontrollerat anmälningarna ska du kryssa i fältet Anmälning till studentexamen har kontrollerats som finns på blanketten. Efter det kan studeranden inte längre ändra sin anmälning.

När anmälningstiden för följande studentskrivningar börjar ska du ta bort krysset. Det gör du i Primus och för alla studerande på en och samma gång. När krysset är borta kan studerandena åter anmäla sig till studentskrivningarna.