Anmälan till studentskrivningarna, V2022 (Studerande)

Uppdaterad: 3.3.2022

Den här blanketten är avsedd för studerande som påbörjar sina skrivningar våren 2022 eller därefter. För de som inlett skrivningarna hösten 2021 eller tidigare ska i stället använda den här blanketten för att anmäla sig. Använd synlighetsvillkor på V22-blanketten för att säkerställa att blanketten visas enbart för de som inleder skrivningarna våren 2022 eller senare, eller se till att examinanderna på annat vis känner till vilken blankett som gäller.

Filer

ClosedHur läser man in en blankett i Primus?

Spara blankettfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan Blanketteditorn och välj Bearbeta blankett / Läs in blankett upptill i menyn. Öppna filen du sparade. Spara filen i Blanketteditorn genom att klicka på sparasymbolen eller gå via menyn Funktioner / Spara registerkort. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

OBS! De som deltagit i höstens skrivningar kan inte anmäla sig till vårens skrivningar förrän höstens resultat har importerats till Primus. Och vice versa gäller för höstens skrivningar: på våren fungerar inte anmälning till höstens studentexamen via Wilma förrän vårens resultat hämtats till Primus!

Med hjälp av den här blanketten kan examinanderna anmäla sig till studentskrivningarna och kontrollera vilka ämnen som de redan har skrivit och när de har skrivit dem, vilka vitsord de har fått och hur stort studentexamens poängtal är för tillfället. Blanketten kan sparas som sådan i skolans egen Primus.