GLP 2021 Intyg över prov i muntlig språkfärdighet (Studerande)

Uppdaterad: 27.11.2023

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Studerande och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Ladda ner zip-paketet ovan och extrahera filerna. Paketet innehåller en utskriftsmall och två bildfiler.

I gymnasiet kan man avlägga ett prov i muntlig språkfärdighet i olika språk. I den här anvisningen finns en intygsmall för A-engelska. Du kan bearbeta mallen för andra språk genom att byta ut språket och lärokursen i textfältet. Byt dessutom kursen/modulen i punkten om övriga vitsord så vitsorden plockas från rätt ställe. Den här mallen används för GLP2021-studerande. Intyget ges som bilaga till avgångsbetyget.

Det går också att hämta betyget från Utbildningsstyrelsens tjänst: suko.oph.fi