Slutprov i muntlig kommunikation, intyg (Studerande)

Uppdaterad: 27.11.2023

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Studerande och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Det här är den äldre utskriftsmallen för slutprovet i muntlig kommunikation. Visma har inte tillgång till den blå bakgrundsbilden som finns på intyget. Utbildningsstyrelsens logo hittar du t.ex. i zip-paketet för intyget över provet i muntlig språkfärdighet.

Utbildningsstyrelsen har gett ut en ny intygsmall för slutprovet i muntlig kommunikation för GLP2021. I den mallen är layouten annorlunda och för tillfället tillhandahåller vi inte den nyare mallen här. Den nya betygsmallen finns här i Utbildningsstyrelsens tjänst och de kan ge närmare instruktioner om användningen av betyget för GLP2021-studerande.