Aikuisten perusopetuksen opetussuunnitelma 2018

Opetussuunnitelmat

Päivitetty viimeksi: 30.10.2023

Ohjeen alalaidassa olevalla Siirtotiedosto-Primukseen-Aikuisten-perusopetuksen-kurssit.txt -siirtotiedostolla voit tuoda aikuisten perusopetuksen uusien opetussuunnitelmaperusteiden mukaiset kurssit Primuksen Kurssit-rekisteriin ja rakentaa niistä opetussuunnitelman.

Ohjeen alalaidasta löytyy myös xls-versio Aikuisten-perusopetuksen-kurssit.xls, joka on vain sisältöön tutustumista varten taulukkolaskentaohjelmalla (esim. Excel). Xls-versiota ei siis tuoda Primukseen. Xls-versiossa lukutaitovaiheen kurssit ovat vihreällä pohjavärillä, alkuvaiheen kurssit keltaisella pohjavärillä ja päättövaiheen kurssit punaisella pohjavärillä.