Hakijat ja paikan vastaanottaneet (amk)

AmmattikorkeakouluHakijaTiedonsiirrot

Päivitetty viimeksi: 29.10.2019

Opintopolusta voidaan hakea Primukseen tieto korkeakouluun hakeneista ja paikan vastaanottaneista henkilöistä. Ohjeen lopussa on esimerkkiloaderi liitetiedostona, jonka korkeakoulu voi ladata ja tallentaa Loaderit-rekisteriin Tiedonsiirto Primukseen -toiminnolla (valitse Tiedonsiirto toisesta Primuksesta tiedonsiirron tyypiksi ja tuo tiedot uutena). Tätä varten Loaderit-rekisterissä täytyy olla valmiiksi esillä Opintopolku-siirron valmisteluista kertovassa ohjeessa mainitut uudet kentät. Loaderissa on valmiina URL-osoitteet testausta varten, mutta viralliseen tiedonsiirtoon nämä osoitteet täytyy vaihtaa. Lisäksi korkeakoulu täyttää itse kentät REST käyttäjätunnus, REST salasana ja REST parametrien oletusarvot.