Haku oppisopimuskoulutukseen (Hakijat, pitkäkestoiset)

Päivitetty viimeksi: 12.2.2020

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Ennen koulutukseen hakeutumista, pitää oppisopimusopiskelijan hankkia itselleen koulutukseen soveltuva työpaikka. Sen jälkeen opiskelija ottaa yhteyttä koulutuksen järjestäjään.

Tuleva oppisopimusopiskelija hakeutuu opiskelijaksi koulutuskalenterin kautta täyttämällä omat tietonsa uutta oppisopimusta varten (= hakulomake). Lomakkeen tiedot tallentuvat Hakijat-rekisteriin, josta esim. koulutustarkastaja tai vastaava ottaa Wilman kautta hakemuksen jatkokäsittelyyn. Tässä oletuksena on, että kaikki hakijat hakeutavat samaan ns. ryhmään eli Luokat-rekisterin rekisterikortille. Katso lisätietoa koulutuskalenterin käytöstä.