Ilmoittautuminen organisaation tilaamiin koulutuksiin - muokkauslomakkeet (Hakijat)

Päivitetty viimeksi: 4.2.2020

Tiedostot

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Organisaation tilaama koulutus, lomakkeet

Eri organisaatiot voivat tilata joltain koulutuksen järjestäjältä lyhytkoulutusta omalle henkilöstölleen tai ilmoittaa oppilaitoksen koulutuskalenterissa oleviin lyhytkoulutuksiin omaa henkilöstöään. Koulutukseen ilmoitetaan osallistujat Wilman sähköisen koulutuskalenterin kautta.

GDPR:n tultua voimaan organisaation tulee kuitenkin informoida henkilöstöään, jos ilmoitetaan monta henkilöä kerralla. Jokaisen tulee olla etukäteen tietoinen siitä, että heidän tietonsa tallennetaan järjestelmään koulutusilmoittautumisen yhteydessä. Heillä on myös oikeus kieltäytyä siitä, että toinen henkilö tekisi ilmoittautumisen heidän puolestaan. Myös koulutuksen järjestäjien on hyvä informoida organisaatioita tästä tai ottaa pois käytöstä mahdollisuus ilmoittaa useita henkilöitä kerralla.