Oppisopimuksen solmiminen, muokkaus (TJK-rekisteri)

Päivitetty viimeksi: 8.11.2019

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Reformin myötä ammatillisen koulutuksen opiskelijoille laaditaan joko koulutussopimus tai oppisopimus työpaikalla järjestettävää koulutusta varten. Tässä ohjeessa on lomake oppisopimuksen tekemistä varten. Lomakkeella täytetyt tiedot tallentuvat Työpaikalla järjestettävä koulutus (TJK) -rekisteriin. Ota rekisterissä esiin kentät, joita lomakkeella on.