Näyttöjen kirjaaminen, opettajan lomake (Näytöt)

Päivitetty viimeksi: 29.4.2020

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Lomakkeen avulla kirjataan näytön tietoja. Lomakkeella voi:

• luoda täysin uusia näyttöjä
  • muokata jo olemassa olevien näyttöjen tietoja
  • arvioida näytön

Tiedot tallentuvat Primuksen Näytöt-rekisteriin ja näkyvät myös opiskelijan rekisterikortilla. Tietoja voi täyttää sekä opettaja, työpaikkaohjaaja että opiskelija, kukin omien käyttöoikeuksiensa mukaisesti.