Näyttöjen kirjaaminen, opiskelijan lomake (Näytöt)

Päivitetty viimeksi: 29.4.2020

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Opiskelijalle voidaan antaa mahdollisuus näytön itsearviointiin Wilman lomakkeen avulla. Lomakkeelle otetaan esiin Näytöt-rekisterin kenttiä ja annetaan muokkausoikeus vain opiskelijan arvosana- ja palaute-kenttään ja muihin tarvittaviin kenttiin. Ohjeessa olevaa esimerkkilomaketta oppilaitos voi muokata omiin tarpeisiinsa sopivaksi.