HOKS-lomakkeet, muokkaus (eri rekistereitä)

Päivitetty viimeksi: 20.12.2022

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Ohje sisältää HOKS-lomakepaketin. Lataa ensin zip-paketti tietokoneellesi ja pura se. Vie sieltä yksitellen lomake-editoriin kaikki lomakkeet. Lomakkeita on 7 kpl ja niiden tietokantana on eri rekistereitä. Henkilökohtaistaminen-lomake on ns. aloituslomake, jossa on linkit muihin lomakkeisiin, joilla opiskelijan HOKS:a täydennetään. Tähän lomakkeeseen on tehty korjauksia ja lisäyksiä 4.2.2020 päiväyksellä. Voit ladata zip-paketista vain kyseisen lomakkeen omaan Primukseenne ja korvata sillä edellisen version, jos olet jo aiemmin hakenut koko lomakepaketin. Osaamisen tunnustamisen lomakkeelle on lisätty vain Tunnustamisen tyyppi (rekisteristä) -kentän ohjetekstiin uusi vaihtoehto "Ohjattu näyttöön". Lue tarkemmin muutoksista Communitysta (vaatii kirjautumisen).

Opiskelijoille on laadittava HOKS opintojen alussa ja sitä täydennetään opintojen aikana. HOKS on henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma. Se tehdään yhdessä opiskelijan kanssa. Oppisopimuskoulutuksessa olevilla myös työpaikan edustaja osallistuu suunnitelman laatimiseen. HOKS:n voi tulostaa Wilmassa ja tulosteet löytyvät omasta ohjeestaan. (Myös tulosteisiin on tulossa korjauksia myöhemmin.)