TUVA-HOKS-lomakkeet (eri rekistereitä)

Päivitetty viimeksi: 19.9.2022

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Ohje sisältää HOKS-lomakepaketin. Lataa ensin zip-paketti tietokoneellesi ja pura se. Vie sieltä yksitellen lomake-editoriin kaikki lomakkeet. Lomakkeita on 6 kpl + profiililomakkeet ja niiden tietokantana on eri rekistereitä. TUVA-HOKS Henkilökohtaistaminen -lomake on ns. aloituslomake, jossa on linkit muihin lomakkeisiin, joilla opiskelijan HOKS:a täydennetään.

Tutkintokoulutukseen valmentava koulutus eli TUVA alkoi 1.8.2022. Tämän ohjeen lomakkeilla tehdään TUVA-opiskelijan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, kun päävastuullinen koulutuksen järjestäjä on ammatillinen oppilaitos. Jos järjestäjä on peruskoulu tai lukio, tehdään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma tämän ohjeen lomakkeella. Opiskelijoille on laadittava HOKS opintojen alussa ja sitä täydennetään opintojen aikana. HOKS tehdään yhdessä opiskelijan kanssa.

TUVA-opiskelijan HOKS-tiedot siirretään myös eHOKS-palveluun. Katso eHOKS-siirron ohjeesta tarkemmin.