Työssäoppimisen kirjaaminen, ohjaajan lomake (TJK-rekisteri)

Päivitetty viimeksi: 11.5.2020

Tiedostot

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Työpaikkaohjaaja voi muokata heidän työpaikassaan olevan opiskelijan työssäoppimisjakson tietoja Wilman lomakkeen avulla. Lomakkeelle otetaan esille Työpaikalla järjestettävä koulutus-rekisterin kentät, joita työpaikka saa muokata. Lomakkeella voi olla esillä myös ei-muokattavia kenttiä, jotka näyttävät opettajan kirjaamia lisätietoja.