Alku- ja työtehtäväkartoitus (TJK-rekisteri)

Päivitetty viimeksi: 29.9.2020

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tällä lomakkeella luodaan Työpaikalla järjestettävä koulutus-rekisteriin manuaalisesti uusi rekisterikortti.

Kun on varmistettu opiskelijalta ja työnantajalta, että oppisopimuskoulutusta voidaan lähteä suunnittelemaan, siirretään opiskelija Hakijat-rekisteristä Opiskelijat-rekisteriin.

Siirron jälkeen ja ennen oppisopimuksen solmimista tekee opiskelija alkukartoituksen ja työantaja kartoittaa työssäoppimisen mahdollisuudet Työpaikalla järjestettävä koulutus -rekisteriin. Kartoituksissa käytetään apuna tutkinnon osien ammattitaitovaatimuksia tai muita oppilaitoksen haluamia vaatimuksia, jotka on kirjattu Opetustarjonta-rekisterissä Muiden arvosanojen aiheisiin.