Työssäoppimisen välipalaute (TJK-rekisteri)

Päivitetty viimeksi: 29.9.2020

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Oppisopimuskoulutuksen välipalaute tehdään Wilman lomakkeella. Lomakkeelle lisätään kaikki suoritettavat tutkinnon osat ja niihin liittyvät ammattitaitovaatimukset ja/tai keskeiset työtehtävät.

Välipalaute perustuu työpaikkaohjaajan ja opiskelijan välisiin keskusteluihin, joiden pohjalta palaute annetaan. Näin ollen palautelomake voidaan täyttää yhdessä keskustelun aikana tai sitten työpaikkaohjaaja antaa ensin oman palautteen, jonka jälkeen opiskelija tekee itsearvioinnin.

Kun alkukartoitukset ja oppisopimus on tehty Työpaikalla järjestettävä koulutus-rekisteriin, voidaan samaan rekisterikorttiin jatkaa välipalautteiden kerääminen.

Opiskelija voi hyödyntää Wilman työssäoppimisen päiväkirjaa ja kirjata päivittäin/viikoittain asioita, joita hän on työssään oppinut ja sitä voidaan käyttää palautekeskusteluissa apuna.