Työssäoppimisen kirjaaminen, opettajan lomake (TJK-rekisteri)

Päivitetty viimeksi: 11.5.2020

Tiedostot

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Lomakkeen avulla kirjataan työssäoppisjaksojen tietoja. Lomakkeella voi

• luoda täysin uusia työssäoppimisia
  • kirjata työssäoppimisen sopimusten tiedot
  • muokata aiempia työssäoppimisen kirjauksia
  • antaa arvioinnin työpaikalla järjestetystä koulutuksesta.

Katso myös opiskelijalle ja työpaikalle tarkoitetut lomakkeet, joilla nämä voivat antaa palautetta työssäoppimisjaksosta sekä koulutus- tai oppisopimuksen solmimislomakkeet.

Tiedot tallentuvat Primuksen Työpaikalla järjestettävä koulutus-rekisteriin ja näkyvät myös opiskelijan rekisterikortilla sekä voi tulostaa opintosuoritusotteeseen. Tietoja voi täyttää sekä opettaja, työpaikkaohjaaja että opiskelija, kukin omien käyttöoikeuksiensa mukaisesti.