HOKS-tulosteet

Päivitetty viimeksi: 3.2.2021

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Opiskelijat-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Huom. HOKS-tulosteet ovat ohjeen alussa pakattuna tiedostona, johon sisältyy 15 erillistä tulostepohjaa. (Zip-paketti on päivitetty ohjeeseen 3.2.2021.) Tallenna zip-paketti ensin tietokoneellesi sopivaan kansioon ja pura sitten paketti samaan kansioon. Nämä tulostepohjat ladataan Opiskelijat-rekisterin tulostuseditoriin. HOKS osaliite koulutussopimukseen -tulostepohja viedään Työpaikalla järjestettävä koulutus -rekisterin tulostuseditoriin (tähän ei ole tullut muutoksia). Myös HOKS osaliite oppisopimukseen -tulostepohja viedään Työpaikalla järjestettävä koulutus -rekisterin tulostuseditoriin.

Opiskelijarekisterin tulosteista on paketissa päivitetyt versiot 20.3.2020 päiväyksellä. Lue tehdyistä muutoksista tarkemmin Communitysta (vaatii kirjautumisen). Selitykset, mitä HOKS:n tulee sisältää, löytyy Oph:n Hoks-tietosisällöstä.