Ryhmän työssäoppimiset (Opiskelijat)

Päivitetty viimeksi: 28.8.2020

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Opiskelijat-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tämä on ammatillisen oppilaitoksen työssäoppimisten ja osaamispisteiden yhteenvetotuloste. Tällä tulosteella saat näkyviin valitun ryhmän/opiskelijajoukon opiskelijoiden työssäoppimiset. Tuloste on tehty opiskelijarekisteriin ja työssäoppimiset tulostetaan monirivisestä Suorituksien työssäoppimiset-kentästä, joka on linkkikenttä Työpaikalla järjestettävä koulutus-rekisteriin.