Koulutussopimustuloste

Päivitetty viimeksi: 11.11.2020

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Työpaikalla järjestettävä koulutus -rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Koulutussopimus on kaksisivuinen. Ohjeen tulosteilla saat tulostettua ammatillisen oppilaitoksen ja koulutussopimustyöpaikan välisen koulutussopimuksen. Tuloste vastaa reformin vaatimuksia. Koulutussopimuksen tiedot saat kirjattua Wilmassa tähän tarkoitukseen olevalla lomakkeella.