Opetussuunnitelma (Opiskelijat)

Päivitetty viimeksi: 14.8.2020

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Opiskelijat-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tällä tulosteella voi tulostaa opiskelijarekisterissä jonkun opiskelijan opetussuunnitelmassa olevat opinnot. Valitse ensin ruudulle sellainen opiskelija, jolla on haluamasi opetussuunnitelma. Tuloste tulostaa kaikki siinä olevat opinnot riippumatta opiskelijan valinnoista tai suorituksista. Voit muokata tästä pohjasta opintosuoritusotteen lisäämällä tulostusehtoja suoritustaulukon punaisiin soluihin.