Oppisopimustuloste

Päivitetty viimeksi: 13.11.2020

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Työpaikalla järjestettävä koulutus-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Oppisopimus on kaksisivuinen tuloste. Ohjeen tulosteilla saat tulostettua ammatillisen oppilaitoksen ja sopimustyöpaikan välisen oppisopimuksen. Tuloste vastaa reformin vaatimuksia. Oppisopimuksen tiedot saa kirjattua Wilmassa tähän tarkoitukseen tehdyllä lomakkeella.