Oppilaitoksen ja työpaikan välinen sopimus (Työpaikat ja näyttöympäristöt)

Päivitetty viimeksi: 9.9.2020

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Työpaikat ja näyttöympäristöt-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Ohjeen tulosteilla saat tehtyä ammatillisen oppilaitoksen ja työssäoppimispaikan välisen työssäoppimissopimuksen. Voit muokata vapaasti tulosteista omiin tarpeisiinne sopivat. Sopimusmalli koostuu neljästä sivusta.