Kurssitarjotintulosteet

Kurren tulosteetKurssitarjotin

Päivitetty viimeksi: 7.5.2019

Kurressa on kolme erilaista kurssitarjottimeen liittyvää tulostetta. Varsinainen kurssitarjotintuloste on kurssitarjotin sellaisenaan. Kurssitarjotinryhmät -tulosteesta näkee nopeasti, mitä esim. biologian kursseja eri jaksoissa järjestetään. Tarjotinpalkit jaksoittain -tulosteesta taas näkee, missä palkeissa henkilöllä on opetusta/opiskelua.

Tulosteet löytyvä Kurren ryhmittelyikkunasta Tulosteet-valikosta.

1. Valitse haluamasi tuloste.
  2. Valitse tulostusruudun vasemmasta laidasta, mitä tai keille haluat tulostaa.
  3. Valitse tulostusruudun oikeasta laidasta, mitä lisätietoja haluat tulosteeseen mukaan. Katso myös Lisäasetukset-välilehti.
  4. Klikkaa Esikatselu-painiketta, jolloin tuloste avautuu omaan ikkunaansa. Jos tulosteessa on vielä muokattavaa, sulje esikatselu ja korjaa tulostuksen asetukset.
  5. Kun tuloste on ok, voit tulostaa sen joko paperille (oletus), tai tallentaa tiedostoksi pdf- tai html-muodossa.