TUVA Opintosuoritusote (Opiskelijat)

Päivitetty viimeksi:11.8.2022

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Opiskelijat-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tämän ohjeen tulostemallia voi käyttää TUVA-koulutuksen opiskelijoiden suoritusten tulostamiseen. Opintosuoritusote voidaan antaa todistuksen liitteenä. Siitä selviää tarkemmin opiskelijan suorittamat opinnot. Muokatkaa pohjasta omaan käyttöönne sopiva malli. Tarkista tulostettavat kurssityypit ja rasti tarvittaessa teillä käytössä olevat, jos ne ovat eri nimellä kuin Visman ohjeessa. TUVA-koulutuksen opintojen laajuudet ilmoitetaan viikkoina. Wilmassa ne kirjataan jokaiselle opiskelijalle henkilökohtaisesti Opintoviikkoja-kenttään (suoritusruutuun) tai Ov-sarakkeeseen arviointikirjassa.