TUVA - todistus suoritetuista opinnoista

Päivitetty viimeksi: 29.5.2023

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Opiskelijat-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

TUVA-koulutus alkoi 1.8.2022. Todistus suoritetuista opinnoista annetaan, jos opiskelija eroaa/keskeyttää kesken koulutuksen. Todistus annetaan opiskelijan pyynnöstä. Jos opiskelija ei ole suorittanut yhtään koulutuksen osaa henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaisesti, voidaan todistus tulostaa ilman suorituksia maininnalla, montako viikkoa hän on osallistunut koulutukseen. Jos opiskelija on suorittanut koulutuksen osan tai osia, annetaan todistus suoritetuista koulutuksen osista.

TUVA-koulutuksen opintojen laajuudet ilmoitetaan viikkoina. Wilmassa ne kirjataan jokaiselle opiskelijalle henkilökohtaisesti Opintoviikkoja-kenttään (suoritusruutuun) tai Ov-sarakkeeseen arviointikirjassa.