Suullisen kielitaidonkokeen todistus kielitaitotasoasteikolla (Opiskelijat)

Päivitetty viimeksi: 15.9.2020

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Opiskelijat-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tämä on suullisen kokeen todistuksen tulostepohja, johon tulostuu kielitaidon tasojen kuvausasteikon mukainen arvosana. Todistukset ovat suomenkielisiä, ja niistä on eri versio englannin, ruotsin, ranskan ja saksan kieltä varten. Huomioi, että Oph:n linjaus on, että suullisen kielitaidon todistukset tulostetaan osoitteessa https://suko.oph.fi/