Puheviestintätaitojen päättökokeen todistus (Opiskelijat)

Päivitetty viimeksi: 17.1.2024

Oph on julkaissut uuden LOPS2021 todistuspohjan puheviestintätaitojen päättökokeesta. Tuossa todistuksessa on uudistettu ulkoasu, joten tällä hetkellä Visma ei tarjoa uusittua mallia. Ohjeita uuden todistuksen tulostamiseen lops21-opiskelijoille kannattaa kysyä Oph:sta.

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Opiskelijat-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tämä ohje koskee puheviestintätaitojen päättökokeen vanhempaa tulostepohjaa. Vismalla ei ole saatavilla todistuksessa olevaa sinistä taustakuvaa. Oph:n logo löytyy esim. suullisen kielitaidon kokeen todistusohjeen zip-paketista.