LOPS 2021 Lukion päättötodistus (Opiskelijat)

Päivitetty viimeksi: 8.5.2024

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Opiskelijat-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tämä on lukion opetussuunnitelman perusteiden 2019 mukainen päättötodistusmalli. Viimekädessä lukiokoulutuksen järjestäjä päättää todistusten ulkoasusta, mutta voitte käyttää Visman mallia ja muokata sitä tarvittaessa. Todistukseen tarvittavat tiedot on kerrottu ePerusteiden www-sivuilla.

Oph on julkaissut oman mallinsa 5/2024 ja se löytyy täältä. Visma ei tässä vaiheessa tarjoa kyseistä mallia.

14.2.2024: Päättötodistuksen tulostetiedostoa on muokattu siten, että suoritustaulukon kolmannen rivin tulostusehtoihin on tehty lisäys, joka käytännössä erottelee, ettei muita paikallisia moduuleita tulostu päättötodistukseen kuin vain "Muut suoritukset" -otsikon alla olevat. Lisäksi tulostuviin kurssityyppeihin on lisätty lu21 muu suoritus ja toisen rivin ensimmäisen solun kurssityyppeihin lu21 muut suoritukset. (Temaattiset opinnot liite -tulostetiedostoa ei ole muutettu, vain nimi vaihdettu.)