LOPS 2021 Lukion erotodistus (Opiskelijat)

Päivitetty viimeksi: 12.4.2024

Tiedostot

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva tulostetiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Opiskelijat-rekisterissä tulostuseditori, valitse Toiminnot / Kopioi tiedostosta ja avaa äsken tallentamasi tiedosto. Tiedosto on nyt tallennettu Primukseen. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tämä on lukion opetussuunnitelman perusteiden 2019 mukainen erotodistusmalli. Viimekädessä lukiokoulutuksen järjestäjä päättää todistusten ulkoasusta, mutta voitte käyttää Visman mallia ja muokata sitä tarvittaessa. Todistukseen tarvittavat tiedot on kerrottu ePerusteiden www-sivuilla.

2.11.2022 Vaihdettu ohjeeseen päivitetty tulostepohja. Suoritustaulukon 2. rivin ensimmäisen solun ehtoihin tehty pieniä korjauksia.