Sammanfattning av st-avgifterna: prov- och grundavgifter (Fakturering)

Uppdaterad: 24.4.2023

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Fakturering och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Det här är en sammanfattande lista över skribenternas studentskrivningsavgifter, d.v.s. en specifikation av prov- och grundavgifter samt beloppen per skribent och hela skolan. Från och med hösten 2022 uppbärs inte längre någon grundavgift, och därför är summan här 0 euro.