Uppföljning av avlagda studentprov (Studerande)

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Studerande och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Den här utskriften kan du använda för att se i vilket skede av studentexamen examinanderna är. Utskriften visar hur många obligatoriska prov studeranden har avlagt. För att det ska vara så lätt som möjligt att följa hur de obligatoriska proven har avlagts kommer inga andra prov än de obligatoriska med på utskriften. På utskriften syns också antalet studieveckor som studeranden har avlagt.

Innan du använder utskriften bör du i Studerande-registret hämta fram de studerande vars skrivningar du vill följa.