Anmälan till studentskrivningar, utskrift i Wilma (Studerande)

Uppdaterad: 1.1.2019

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Studerande och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Den här instruktionen innehåller en utskrift som studerandena kan använda för att printa ut studentskrivningsanmälan. Själva anmälan görs inte med den här utskriften utan med den separata anmälningsblanketten.

Skolan kan själv bestämma om studerandena ska skriva ut själva blanketten eller om de kan använda den här utskriften. Fördelen med utskriften är att den innehåller endast nödvändiga uppgifter och inte t.ex. några instruktioner.

Om ni använder utskriften för att kunna skriva ut uppgifterna lönar det sig att kryssa i fältet "Visa inte utskriftsvänlig version" på anmälningsblanketten i Blanketteditorn. I slutet av själva blanketten kan det också vara bra att lägga till instruktioner om hur studeranden kan skriva ut anmälan på Utskrifter-sidan i Wilma.