Arvosanojen piilottaminen todistusten jakoon asti

Arviointi

Päivitetty viimeksi: 15.5.2019

Opiskelijat ja huoltajat voivat tarkastella kurssiarvosanoja Wilman kautta. Opinnot-sivun Suoritukset-välilehdellä näkyy lisäksi suoritettujen kurssien opintoviikkomäärä kurssityypeittäin.

Vinkki! Opettajilla ja henkilökunnalla arvosanat näkyvät aina, joten toimintoa kannattaa testata jonkin testioppilaan tunnuksella.

Suoritukset-välilehdellä näkyy lista oppiaineista, joissa opiskelijalla on suorituksia. Klikkaamalla aineen nimen edessä olevaa +-merkkiä pääsee tarkastelemaan aineen kurssisuorituksia. Näytä kaikki -linkki avaa kerralla esiin kaikkien aineiden kaikki kurssisuoritukset.

Suoritussivu näkyy opiskelijalle, huoltajalle sekä niille opettajille, joille on annettu oikeus nähdä opiskelijan suoritukset. Suoritukset näkyvät opiskelijoille ja huoltajille välittömästi, kun arviointi on toimeenpantu. Yleensä suoritukset kuitenkin piilotetaan todistustenjakopäivään asti.