Studieplan för påbyggnadsundervisning (Pedagogiska dokument)

Uppdaterad: 1.1.2019

Filer

ClosedHur läsa in blanketten i Primus?

Spara blankettfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan Blanketteditorn och välj Bearbeta blankett / Läs in blankett upptill i menyn. Öppna filen du sparade. Spara filen i Blanketteditorn genom att klicka på sparasymbolen eller gå via menyn Funktioner / Spara registerkort. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Planen beskriver studiernas uppbyggnad och gång och hjälper den studerande att uppnå bättre planmässighet i sina studier. Studieplanen kan uppdateras under läsåret och ska alltid granskas vid behov. Studieplanen utarbetas utifrån studerandens styrkor, behov och mål samt den kunskaps- och färdighetsnivå den studerande befinner sig på när påbyggnadsundervisningen inleds.

Denna anvisning innehåller en ändringslblankett för påbyggnadsundervisningens studieplan.

Med hjälp av ändringsblanketten kan du göra en ny studieplan till en studerande eller bearbeta en tidigare gjord studieplan. Ett dokument som görs via Wilma sparas i Pedagogiska dokument-registret i Primus.