Pedagogiska dokument, sammanställning (Studerande)

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Studerande och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Den här instruktionen innehåller en utskrift som hör till Primus Studeranderegister och kan användas t.ex. av skolkanslierna. Med hjälp av utskriften går det att få fram en sammanfattning över alla pedagogiska dokument som har gjorts för alla skolors elever i hela kommunen (multiPrimus). För att kunna skriva ut utskriften måste du logga in i Primus utan att välja någon särskild skola.