LP2016 Pedagogiska dokument, utskrifter (Pedagogiska dokument)

Uppdaterad: 1.1.2019

Filer

Spara zip-filen och packa upp den på din dator. Efter detta kan du läsa in utskrifterna i utskriftseditorn i registret Pedagogiska dokument i Primus.

Gå till Primus och öppna registret Pedagogiska dokument. Välj Funktioner / Skriv ut / Utskriftseditor (F5). I utskriftseditorn väljer du Funktioner / Kopiera från fil och väljer de utskrifter du vill hämta. Du kan välja alla utskrifter på samma gång med hjälp av shift-tangenten. Efter detta är utskriftsmallarna sparade i Primus.

Alla utskrifter motsvarande blanketterna för stöd för lärande och skolgång inom den grundläggande utbildningen enligt LP 2016 har samlats i zip-filen ovan. Du kan alltså ladda ner alla utskrifter på samma gång. Filen innehåller följande utskrifter:

• Pedagogisk bedömning
  • Plan för lärande
  • Pedagogisk utredning
  • IP
  • IP, eleven studerar enligt verksamhetsområde
  • Förverkligade stödåtgärder

Av varje dokument finns också en separat version för vårdnadshavare.

Eftersom utskrifterna består av flera sidor, måste du av varje utskrift göra en sammansatt utskrift som innehåller utskriftens alla sidor. Filen innehåller färdiga sammansatta utskrifter (Skriv ut IP osv.), men de separata utskriftssidorna måste du lägga till manuellt.