Kontrollista för stödnivåer (Studerande)

Filer

Spara filen ovan på din dator. Välj i Studerande-registret Funktioner / Skriv ut / Utskrift av lista och därefter Funktioner / Kopiera från fil och läs in filen du nyss sparade. Filen har nu sparats i Primus.

Listutskriften som finns i den här instruktionen kan användas för att granska elevens senaste stödnivå.

Listutskriften fungerar som en kontrollista som du kan använda för att t.ex. gå igenom och se att Studeranderegistrets valfält Stödnivå stämmer överens med stödnivån på det senaste dokumentet. Med hjälp av listutskriften kan du också få fram hur många elever som hör till respektive stödnivå.