LP 2016 Mellanbetyg, siffer, mellanämnen (vitsord och val kursvis, medeltal, frånvaro)

Uppdaterad: 1.1.2019

Filer

Spara utskriftsfilen som finns under Filer-rubriken på din dator. Öppna sedan utskriftseditorn i registret Studerande och välj Funktioner / Kopiera från fil. Öppna filen du sparade. Filen är nu inläst och sparad i Primus. Upprepa för varje fil, om filerna är flera till antalet.

Detta är grundskolans periodbetyg för ämnen som bedömts med numeriskt. Förutom vitsorden per ämne och valen kursvis ges även medeltalen och frånvaron i läroämnena. Betygen lämpar sig för både lågstadie- och högstadieskolor.

Exempelbetyg