Wilma Daycare-appen för iOS

Wilma-appenWilma Daycare -appen

Uppdaterad: 18.3.2024

Vårdnadshavare använder inte Wilma Daycare-appen, utan Wilma-appen. Den kan man använda bl.a. för vårdtidsreservationer. Wilma Daycare är tillgänglig för de kunder som har ingått ett separat avtal om småbarnspedagogikens verksamhetsmodul med Visma. Läs mera om tjänsten och ta kontakt.

Med Wilma Daycare-appen kan daghemmets personal göra närvaro- och frånvaroanmälningar för barnen samt ange hur mycket personal som är på plats varje dag. Varje användare kan endast skapa och redigera dessa anmälningar för den egna gruppen.