Enkätresultat

Enkät

Uppdaterad: 22.11.2019

Du kan granska svaren som inkommit på enkäter på sidan Enkäter i Wilma. Du kan antingen klicka på länken Funktioner på enkätens rad eller välja önskad enkät och klicka på Se resultaten för de valda enkäterna. Via Funktioner-länken får du fram olika färdiga utskrifter och via granskning av resultaten kan användaren själv välja inställningarna för de uppgifter som ska skrivas ut.

En utskrift definieras stegivs och på sidan visas endast den information som behövs och de inställningar som gäller den valda utskriftstypen.