Bearbeta och lägg till enkätfrågor

Enkät

Uppdaterad: 25.11.2019

För att bearbeta enkätmallar klickar du på enkätens namn eller Ändra via funktionsknappen i slutet av enkätens rad. När enkätmallen öppnas i rutan, kan du via länken Ny uppe till höger i fönstret välja att lägga till t ex en förklaring i början av enkäten, där du berättar vad enkäten är avsedd för. Olika typer av frågor läggs till på samma sätt. Det element du lagt till syns i mitten av rutan. Elementets fråga och svarsalternativ skrivs in i fälten nere i fönstret.