Utbildning som ordnas på arbetsplatser - olika rättigheter

Työpaikalla järjestettävä koulutus

Uppdaterad: 05.03.2019

Lärare, arbetsplatshandledare och studerande kan själva skriva in uppgifter om utbildning som ordnas på arbetsplatser i Wilma med hjälp av elektroniska blanketter. Funktionen kräver att du skapar olika användargrupper och lägger till dem både på blanketterna, utskrifterna och för de olika personerna. Användargruppen förbinder personen och blanketten/utskriften, dvs. vem som får använda vilket blankett eller utskrift. Användarrättigheter kan definieras på många olika ställen i Primus. Rättigheter påverkas också av hurdan koppling läraren har till studeranden (grupphandledare, lärare på bedömningslista, ansvarig lärare osv.).