Fakturera med hjälp av Studeranderegistrets betalningstidtabell

Fakturering

Uppdaterad: 19.11.2020

Studeranderegistrets betalningstidtabell kan du mångsidigt använda om du vill utforma olika fakturor, t.ex. för utbildningsdagar, förberedande utbildningar, fristående examen eller materialkostnader.

I tabellen ska du lägga till produktnamnet för det som ska faktureras och ge det ett à-pris (styckepris) eller ett sammanlagt pris. Fakturorna kan göras på förhand och med hjälp av inledningsdatumet bestämmer du när raderna ska tas med i faktureringen. Då en rad faktureras fylls fältet B. faktureringsdatum automatiskt i.

Du skapar fakturorna i Studeranderegistret genom att klicka på Fakturering / Allmän. Funktionen gör att det automatiskt görs en faktura för alla studerande som du har valt. Fakturorna hittar du i Faktureringsregistret, där kan du se och ändra färdiga fakturor och vid behov överföra dem till olika bokföringsprogram.