Att använda betalningstidtabellen i faktureringen

Fakturering

Uppdaterad: 19.11.2020

Studeranderegistrets betalningstidtabell kan användas för att utforma olika sorters fakturor, t.ex. för olika skoldagar, för morris- och eftisverksamheten och för diverse materialkostnader. I tabellen kan man fylla i produktnamn och á-pris, eller också bestämma pris per rad. Fakturorna kan göras på förhand. Med hjälp av inledningsdatumet bestämmer man sen när raderna ska faktureras. När raderna faktureras så uppdateras faktureringsdatumet automatiskt. Fakturorna görs i studeranderegistret och funktionen får man fram genom att klicka på Fakturering / Allmän. Färdiga fakturor kan granskas och ändras i faktureringsregistret.