Raindance-överföring

Fakturering

Uppdaterad: 19.11.2020

Överföringsfilen av fakturor för Raindance-systemet görs i Fakturering-registret. Likadant som i övriga faktureringsfunktioner, kan man också i fråga om Raindance-överföring först upprätta räkningarna i Studeranderegistret och sedan överföra dem till Fakturering-registret. Fakturorna kan också skapas rakt till Fakturering-registret, med Nytt registerkort-funktionen.

I Fakturering-registret kan man göra överföringen på en gång till flera registerkort. Då skall man i registerrutans högra kant välja aktiv flera registerkort på en gång. Ifall något av faktureringens fält inte syns i Fakturering-registret tas de fram med fälteditorn som finns i Underhåll-menyn. Se även allmän anvisning angående fakturering.