Erohakemuksen käsittely (Hakemukset ja päätökset)

Päivitetty viimeksi: 16.11.2021

ClosedMiten lomake ladataan Primukseen?

Tallenna Tiedostot-otsikon alla oleva lomaketiedosto tietokoneellesi. Avaa sitten Lomake-editori ja valitse ylävalikosta Lomakkeen muokkaus / Tuo lomake. Etsi tallentamasi tiedosto ja avaa se. Tallenna klikkaamalla alareunan tallennuskuvaketta tai valitsemalla valikosta Toiminnot / Tallenna rekisterikortti. Jos tiedostoja on useampia, tee sama kaikille.

Tällä lomakkeella käsitellään opiskelijan tekemä erohakemus. Tarkoitus on, että käsittelijä tarkistaa opiskelijan ilmoittamasta uudesta oppilaitoksesta, että opiskelijalla on siellä opiskelupaikka ja aloittamisesta on siellä sovittu. Käsittelijä siirtää hakemuksen edelleen rehtorille (tai muulle päätöksen tekijälle) päätöksen tekoa varten. Jos oppilaitoksessanne ei ole erikseen käytössä hakemusten käsittelyprosessia, voi siirtyä suoraan päätösvaiheeseen. Muokkaa siinä tapauksessa eri lomakkeiden ohjekenttiä poistamalla käsittelyvaihe ohjeista ja päätös- ja profiililomakkeista.

Opiskelijan ja huoltajan lomakkeet ovat omassa ohjeessaan. Päätös erohakemukseen -lomake on niinikään omassa ohjeessaan.